26/06/2024

U narednim danima većeina timova u 1. ligi FBiH zvanično počinje sa pripremama za predstojeću sezonu, a to svakako uključuje i plansko dovođenje novih nogometaša kako bi se iduće sezone pokušali ostvariti zacrtani planovi koji su postavljeni pred trenere svih ekipa.

Ambiciozni klub iz tuzlanskog naselja, Sloga Simin Han, već je u svoje redove dovela nekoliko nogometaša za narednu sezonu, sve u sklopu jednog cilja, a to je plasman u Premijer ligu BiH.

Kako iz pouzdanih izvora saznaju sportskevijesti.com, u narednim danima očekuje se novo, veliko pojačanje za ovaj klub, a u pitanju je nogometaš sa višegodišnjim premijerligaškim iskustvom, i još uvijek zvanično član Čelika iz Zenice, Aldin Šišić.

Ovaj nogometaš, po vokaciji igrač sredine terena, ugovor sa Čelikom ima do kraja juna, a po svemu sudeći crveno-crni dres u najskorije vrijeme zamijeniće plavo-bijelim, odnosno, dresom Sloge.

Šišić je u svojoj dosadašnjoj karijeri sa dosta uspijeha nosio dres, između ostalog, pored pomenutog Čelika u dva navrata, još i dres Slobode iz Tuzle, mostarskog Veleža, Viteza i Mladosti iz doboja kod Kaknja, i nema sumnje da će nogometaš ovog kalibra naredne sezone dobro doći šefu stručnog štaba Sloge, Darku Vojvodiću.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *