03/10/2024
DSCN9554

Krupa sutra u okviru II kola BH Telecom Premijer lige BiH gostuje ekipi Viteza, tim povodom danas je u prostorijama kluba održana konferencija za novinare na kojoj su se prisutnima obratili trener Slobodan Starčević i igrač Radosav Aleksić.

Trener Starčević povodom predstojeće utakmice istakao je ” Nakon odigranog prvog kola i utakmice u Bijeljini možemo biti zadovoljni jednim bodom, nismo bili zadovljni igrom, ovu sedmicu smo iskoristili da najprije ofanzivne procese podignemo na viši nivo. Idemo spremni na još jedno gostovanje, ovaj put u Vitez, protiv ekipe koja je imala svojih organizacionih problem, već nekih desetak  dana su dobili novu upravu, i novi vjetrovi duvaju u Vitezu, s obzirom na to i na njihovu odigranu utakmicu u Kaknju možemo reći da nas čeka jedan veoma zahtjevan zadatak. Skautirali smo ekipu Viteza i nadam se da ćemo naći dobitno rješenje prvo da odigramo jednu dobru utakmicu i da se vratimo sa jednim ili sa tri boda iz Viteza”

Vitez je ekipa koja je dosta promjenila sastav u odnosu na prošlu godinu, krenuli su dosta kasno sa pripremama, ali to ne znači da nas čeka lak posao tamo. Oni će željeti da dođu do tri boda i pokušaće da nas dobiju. Skautirali smo njihovu ekipu idemo da probamo da osvojimo tri boda i da ciklus od dva gostovanja riješimo na najbolji mogući način.” izjavio je Aleksić na današnjoj konferenciji za medije.

Utakmica protiv Viteza na rasporedu je u subotu, 29.07.2017. na Gradskom stadionu u Vitezu sa početkom u 17:30.

(fkkrupa.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *