06/10/2024
viber image30a

Boris Raspudić, Bojan Puzigaća, Miloš Đorđević, Ivan Delić i Borislav Erić u nastavku sezone neće nositi dres FK Borac, a što se tiče imenovanja novog trenera Dragan Jović je prvi pik čelnika ekipe sa Gradskog stadiona, saznaju nezavisne.com, Nezavisne Novine.

Raspudiću ove zime ističe ugovor i, kako je kazao Igor Janković, vršilac dužnosti trenera, stav kluba je da se ne produži ugovor sa fudbalerom, koji je ostavio dubok trag u crveno-plavom dresu i ljubimac je navijača, navodi isti, gore navedeni, izvor.

“Preostala četvorka neće biti u kombinaciji za proljeće. Nisu ispunili očekivanja i stav je kluba da se s njima ne produži saradnja. Neki su na zalasku karijere, neki su bili povrijeđeni, a neki jednostavno nisu za premijerligaški Borac. Nije to nikakvo rezanje, već realnost”, rekao je Janković.

Janković je treći trener Borca ove sezone, a prije njega su tim vodili Željko Vranješ i Zoran Milinković. Kada je sjeo na klupu bilo je jasno da sigurno neće biti trener na proljeće i da je samo prolazno rješenje. On je ujedno i zadužen za pronalazak novog trenera, pa je istakao da je prvi pik povratak Jovića, pod čijom dirigentskom palicom je Borac, po mnogima, igrao najljepši fudbal, stoji u tekstu portala Nezavisne novine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *