20/09/2024

Zbog vremenskih nedaća koje su jutros ponovo pogodile Bosnu i Hercegovinu odigravanje susreta osamnaestog kola Premijer lige BiH koje su bile planirane za danas, u najmanju ruku, dovedeno je u pitanje.

Primjera radi, stadion “Bilino Polje” u Zenici gdje se danas sa početkom u 13 sati treba odigrati prvenstveni duel između Čelika i Zrinjskog iz Mostara u ovim trenucima je u potpunosti prekriven snijegom, koji pri tome, i dalje pada pojačanim intenzitetom, stoga je upitno odigravanje susreta između Zeničana i Mostaraca.

Foto: Facebook/ UG Robijaši

Što se tiče drugog stadiona na kojem se danas treba odigrati susret osamnaestog kola Premijer lige, stadiona “MGM Farm Arena” u Doboju kod Kaknja, koji bi trebao ugostiti nogometaše Mladosti i Krupe, ni tu situacija nije ništa bolja nego u Zenici, odnosno, i stadion “MGM Farm Arena” na pola sata do zvaničnog početka susreta u potpunosti je prekriven snijegom, stoga je vrlo upitno odigravanje i ovog susreta.

Foto: Facebook/ FK Mladost Doboj-Kakanj

Ipak, konačni rasplet vezan za ovakvu situaciju današnjeg programa Premijer lige BiH biće poznat u 13 sati, kada će delegati ovih mečeva donijeti i definitivne odluke da li će se ovi susreti igrati u predviđenom terminu ili ne.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *