07/10/2024
IMG_20180203_141522

Nakon jučerašnjeg “presedana” sa Wolkswagen Golfom u Gabeli, nastavljaju se “zimske čarolije” na nogometnim terenima i stadionima u Bosni i Hercegovini.

Nakon, dakle, jučerašnjeg Golfa koji ravna teren stadiona u Gabeli, još jedna zanimljiva fotografija dolazi sa nogometnih terena klubova iz BiH, ovoga puta iz Kotor Varoši.

Naime, dok traje pauza u Regionalnoj ligi RS – grupa zapad, inače, četvrtom rangu takmičenja u BiH, u kojoj se takmiči i FK Mladost Kotor Varoš, travnjak stadiona stadiona na kojem ovaj klub igra zvanične prvenstvene mečeve umjetsto nogometaša – “opsjeda” stoka.

Foto: mojkotorvaros.com

Mladost još nije počela s pripremama za nastavak sezone, koji bi trebao da početi u martu, a u međuvremenu takvu situaciju na najbolji način je iskoristio neimenovani kotorvaroški čoban, koji je svoje stado ovaca izveo na ispašu ni manje, ni više nego na nogometnii teren Mladosti.

Ovakav slučaj, ipak, nije prvi put zabilježen u BiH, pošto se nekoliko godina unazad slična situacija dogodila na travnjaku stadiona “Mokri Dolac” u Posušju, stadionu na kojem igra nekada stabilni premijerligaš, a danas drugoligaš, ekipa Posušja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *