20/09/2024

Nogometni klub Travnik jučer je u okviru pripremnog prijateljskog susreta pogotcima najnovijih igrački pojačanja savladao drugoligaša NK Novi Travnik rezultatom 2:0, o čemu smo, kao što je pOznato, mi sa pirtala sportskevijesti.com izvijestili naše uvažene čitaoce.

“Ovo je bila dobra test utakmica protiv lidera druge lige-zapad. Dižemo fizičku spremu iz utakmice u utakmicu i to me raduje naročito u ovim specifičnim vremenskim uslovima i posebno po izuzetno teškom terenu jučer. Odnos prema radu, disciplina i maksimalna ozbiljnost su bili na visokom nivou. Raduje me kreiranje prilika i konstantan pritisak na protivnika, ali ćemo morati pronalaziti jednostavnija rješenja u završnom pasu.” – izjavio je za zvaničnu stranicu NK Travnik šef struke prvoligaša sa “Pirote” Igor Remetić, pa dodao:

“Svi igrači su dobili šansu kroz ove dvije pripremne utakmice i do utakmice sa GOŠK-om u nedjelju i odlaska na pripreme u Makarsku ćemo izdefinisati konačan spisak igrača i zaključiti prelazni rok.”zaključio je strateg Travnika.

Nogometaši Travnika će u nedjelju krenuti put Gabele, gdje će odmjeriti snage s domaćim timom, aktualnim premijerligašem GOŠK-om, kojem će ovo biti generalna proba pred početak prvenstva, a odmah nakon utakmice nogometaši Travnika, stručni štab i osoblje kluba će se zaputiti u Makarsku na osmodnevne pripreme, navodi nktravnik.ba, zvanična stranica NK Travnik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *