22/09/2024

Novi prvoligaš i nekadašnji prvak BiH, FK ,Alfa Modriča, trenutno je jedan od rijetkih bosanskohercegovačkih klubovs koja se oslanja isključivo na igrače iz svog omladinskog pogona, te je ovaj klub sa svojim igračima izborio povratak u Prvu ligu RS, navodi se na zvaničnoj Facebook stranici ovog kluba.

“Kroz blisku istoriju mnogo naših igrača poput Darija Damjanovića, Darija Purića, Petra Jelića, Joce Stokića su napravili internacionalne karijere.

Želja Predsjednika kluba Petra Jelića, Potpredsjednika kluba Ilije Jevtića, i sportskog direktora Dragana Stevića je ta da se naša djeca,iz naše Modriče ponovo priključe omladinskoj školi,te da uz naše mlade trenere ponovo napravimo jaku omladinsku školu koja će biti uzor ne samo u sportskom,nego i u vaspitnom segmentu.

Shodno svemu tome, klub je napravio reorganizaciju omladinskog pogona i imenovao Bojana Magazina za šefa omladinskog pogona, dok mu Dario Purić,Dario Damjanović, Budimir Luković i Miodrag Nikić pomažu u ostvarenju zacrtanog. FK ,,Alfa Modriča” organizuje turnir za djecu uzrasta od 6 do 11 godina.

Promoter turnira je Ognjen Koroman,proslavljeni srpski fudbaler i bivši reprezentativac. Turnir će se održati 16.06.2018.godine i 17.06.2018.godine na stadionu ,,Dr Milan Jelić” u Modriči.

Prijave možete izvršiti u inbox naše FACEBOOK stranice i na broj 065/760-069. Samom organzacijom turnira, održaće se i upis članova u omladinsku školu.

Cilj nam je da vratimo fudbal u Modriču i da djecu koja žele da se bave fudbalom treniraju proslavljeni fudbaleri sa velikim iskustvom i trenerskim licencama kao što su Dario Damjanović, Dario Purić, Budimir Luković i Miodrag Nikić!” – navodi se na zvaničnoj Facebook stranici FK Alfa Modriča.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *