30/09/2024

Danas je, pred početak priprema za proljetni dio sezone 2018/19, trener Ibro Rahimić održao prozivku igrača prvoligaša Veleža iz Mostara.

Na prozvci su se pojavili svi igrači Veleža koji su za klub nastupali tokom prvog dijela sezone, svi osim, kako u mostarskom prvoligašu navode, opravdano izostalih Brandaa, Cvijanovića, Vignatia i Lucasa.

Na probi se danas pojavio Alaedin Varatanović, kao i mladi Iris Mandžuka koji će se kroz treninge pokušati nametnuti treneru Rahimiću.

Trenutne niske temperature koje su u Mostaru, malo su promijenile ulazak u pripremni period, tako da će se prvi treninzi obaviti u zatvorenom, kako u balonu u Zaliku, tako i u fitnes centru.

Kada je igrački kadar u pitanju, trener Rahimić ne želi ništa otkrivati dok sve ne bude gotovo.

Podatak koji u ovom trenutku najviše interesuje navijače Veleža vezan je za status prvog strijelca tima ali i čitave Prve lige FBiH, Nusmira Fajića, koji je potvrdio da ostaje u Mostaru i narednu polusezonu.

Ekipu su dočekali i pozdravili predsjednik Šemsudin Hasić, direktor Džemil Šoše te članovi Upravnog odbora Mirsad Rahimić i Selim Isić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *