05/10/2024
Untitledzeljeznicar

Ekipa sarajevskog premijerligaša Željezničara je treći dan u sportskom centru Circle u Međugorju gdje se priprema za narednu polusezonu, a nogometaši ovog kluba su i danas obavili dva treninga, o čemu je zvaničnim putem svoje navijače i simpatizere obavijesti nekadašnji prvak BiH.

“Stručni štab predvođen Osimom zadao je jak ritam koji fudbaleri uspijevaju podnijeti, a posebno raduje što svi treniraju u punom intenzitetu i bez povreda. Plavi su i danas trenirali dva puta. Jutarnji trening je bio rezervisan za igru na dva gola uz posebna pravila, dok je na drugom treningu akcenat bio na trčanju.

Sutra je na rasporedu i prva pripremna utakmica, a protivnik je tuzlanska Sloboda koja također se priprema u Međugorju. Utakmica će se igrati od 14:15 sati, a odigrat će se dva poluvremena po sat vremena.” – navodi se na zvaničnoj stranici FK Željezničar.

 

1 thought on “FOTO-VIDEO/ Sarajevski premijerligaš Željezničar već nekoliko dana u Međugorju vrši pripreme za nastavak sezone, klub obavio nekoliko treninga!

  1. Povratni ping: www.sportskevijesti.com

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *