22/09/2024

Danas je mostarskom prvoligašu Veležu bilo itekako radno, barem što se tiče igračkog kadra prvog tima ovog kluba, gdje je klupsko rukovodstvo produžilo suradnju sa svoja dva ponajbolja ovosezonska igrača, kapitenom Denisom Zvonićem i napadačam i prvim strijelcem Nusmirom Fajićem.

Naime, FK Velež Mostar i nogometaš Denis Zvonić suradnju su produžili do 2022. godine, dok su Mostarci sa Nusmirom Fajićem ugovor produžili do 2021. godine.

Oba ova igrača u razgovoru za zvaničnu stranicu FK Velež Mostar iskazali su zadovoljstvo produženjem ugovora, uz nadu da će ovaj klub u budućnosti biti sve bolji i organizovaniji.

“Sretan samo što smo uspjeli dogovoriti nastavak saradnje. Imam ogromnu želju da kao kapiten Veleža predvodim klub u narednom periodu, prema ispunjenju prvog i glavnog cilja, a to je Premijer liga BiH. Na meni je da pružim svoj maksimum i da svojim radom opravdam ukazano povjerenje kluba”, rekao je Denis Zvonić.

„Drago mi je da sam uspio produžiti saradnju sa ovako velikim klubom, koji prije svega ima dugu tradiciju, bogatu historiju, kao i najbolje navijače. I pored mnogih ponuda koje sam imao u prijelaznom periodu, odlučio sam ostati u Mostaru da dam svoj doprinos povratku Veleža u Premijer ligu“, rekao je Nusmir Fajić, pa nastavio:

„Posebno što me raduje u ovoj sredini jeste prevelike ambicije ljudi u klubu, kao i transparetnost u radu, te im se ovim putem zahvaljujem na ukazanom povjerenju.“ – završio je razgovor Fajić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *