21/09/2024

Predstojećeg vikenda na rasporedu su mečevi 20. kola Premijer lige BiH, a u ovom trenutku poznata su i službena lica na mečevima.

U subotu se igraju četiri utakmice, i to u Tuzli gdje se sastaju Tuzla City i Sarajevo od 14 sati i 30 minuta, gdje će pravdu na meču dijeliti Dragan Petrović iz Banje Luke, potom u Krupi gdje se od 14 sati i 30 minuta sastaju Krupa i Zvijezda 09 Brgule, gdje će pravdu dijeliti Miloš Gigović iz Bosanske Gradiške, zatim, u Doboju kod Kaknja gdje igraju Mladost i GOŠK iz Gabele, gdje je glavni arbitar Adis Mulahasanović iz Sarajeva, te u Zenicu gdje se sastaju Čelik i Sloboda iz Tuzle sa početkom od 17 sati i 30 minuta, i gdje će suditi Admir Šehović iz Sarajeva.

U nedjelju se igraju dvije utakmice, i to u Bijeljini gdje se od 14 sati i 30 minuta sastaju Radnik i sarajevski Željezničar, i sudiće ga Goran Paradžik iz Ljubuškog, a posljednji susret 20. kola biće odigran u Širokom Brijegu sa početkom u 17 sati, gdje se u okviru hercegovačjkog derbija sastaju Široki Brijeg i Zrinjski iz Mostara, i gdje će glavni suduija meča biti, prema UEFA najbolji sudija iz BiH, Irfan Peljto iz Sarajeva.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *