09/10/2024
Untitledgradina

Drugoligaš Gradina iz Srebrenika obavijestio je svoje navijače, te nogometnu javnost u BiH, da je klub sklopio sporazum o suradnni sa premijerligašem Tuzla City.

“Poštovani članovi i navijači našeg kluba, želimo vas obavijestiti o odličnim vijestima koje ovih dana stižu iz naše Gradine.

Predstavnici FK Tuzla City i našeg kluba te lokalne zajednice dogovorili su saradnju i u toku je završno definisanje ugovora koji će ubrzo biti potpisan između Gradine i premijerligaša iz Tuzle.

Ova saradnja biti će prvi korak ka povratku uspješne Gradine, do izražaja će posebno doći rad u omladinskim selekcijama oba kluba a pored toga biti će stavljen i poseban akcenat na rezultate i rang u kojem će se takmičiti naš klub, kao i sama izgradnja i poboljšanje infrastrukture na Gradskom stadionu.

Vrijedi dodati da je ova saradnja već jednim dijelom započela a detalje oko svečanog potpisivanja ugovora objaviti ćemo blagovremeno.

Našim navijačima poručujemo da se strpe još malo kada ćemo u javnost pustiti zvanične i opširnije informacije, koje će sigurno predstavljati povratak Gradine ka stazama stare slave!” – navodi se iz OFK Gradina Srebrenik.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *