06/10/2024
IMG_20190506_172515

Fudbalski klub Krupa nije dobio licencu Prvostepene komisije za nastup u Premijer ligi Bosne i Hercegovine, ali direktor kluba Dragomir Ilić istakao je za MONDO da to neće predstavljati nikakav problem.

Čelnik Krupe Dragomir Buco Ilić naglasio je da klub iz kanjona Tijesno nije dobio licencu isključivo zbog vještačke podloge na stadionu u Krupi na Vrbasu i dodao da će taj problem biti riješen.

“Planirali smo da dostavimo ugovor s firmom koja će da napravi zamjenu trave uz garancije do zadatog roka i tu ne bi trebalo da bude nikakvih problema. Rezervna varijanta je i da dobijemo pomoć od Fudbalskog kluba Borac i da prijavimo Gradski stadion u Banjaluci”, rekao je Ilić portalu Mondo.ba.

Međutim, eventualno ustupanje Gradskog stadiona komšijama iz Krupe na Vrbasu, direktor Borca Dejan Lukendić nije mogao da potvrdi, bez odluke Upravnog odbora banjalučkog kluba.

“Koliko sam upoznat, nas nije niko zvanično kontaktirao, a ako se to desi, o svemu će odlučivati Upravni odbor FK Borac”, rekao je direktor banjalučkog kluba za MONDO.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *