24/09/2024

U Hrasnici je odigran dvodnevni Famosov Memorijalni turnir “4. Viteške”, a nakon finalnog susreta osvajač istog je ekipa Radnika iz Hadžića, koja je finalu, nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, savladala ekipu Veleža iz Mostara.

Velež Mostar – Radnik Hadžići 1:1 (jedanaesterci 2:4)

Regularni tok susreta između premijerligaša Veleža i prvoligaša Radnika završen je rezultatom 1:1, za Radnik je pogodio Šljivar, a za Velež je strijelac bio Samardžić iz jedanaesterca, te se nakon konačnih 1:1 pristupilo izvođenju jedanaesteraca.

Tokom izvođenja jedanaesteraca više koncentracije imali su nogometaši Radnika, koji su sa 4:2 došli do pobjede, te do pehara namjenjenog osvajaču ovog prestižnog turnira.

Nakon susreta izjavu za medije dao je i šef stručnog štaba FK Radnk, Damir Beća, što možete poslušati i pogledati u video prilogu u režiji portala sportskevijesti.com, čiji je reporter sa lica mjesta zabilježio kadrove:

U susretu za treće mjesto snage su odmjerili premijerligaš Željezničar iz Sarajeva i drugoligaš Famos iz Hrasnice, a sarajevski tim je stigao do ubjedljivog trijumfa.

Željezničar Sarajevo – Famos Hrasnica 12:0

Željezničar je ubjedljivo pobijedio Famos rezultatom 12:0, a u redovima sarajevskog tima dva igrača su postigla po hat-trick, Asim Zec i Sinan Ramović, dva pogotka dodao je Zajmović, a još su se u strijelce upisali, Subašić, Mehić, Aljić, i Salanović.

Nakon susreta izjavu za medije dao je i šef stručnog štaba FK Željezničar, Amar Osim, što možete poslušati i pogledati u video prilogu u režiji portala sportskevijesti.com, čiji je reporter sa lica mjesta zabilježio kadrove:

Nakon susreta upriličena je dodjela pehara finalistima, kao i trećeplasiranom timu turnira.

Tako je spuštena “zavjesa” na još jedan dobro organizovani turnir od stane FK Famos Hrasnica, i turnir koji je pohodio veliki broj gledala tokom oba dana održavanja.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *