06/10/2024
20190715_122954

Aktuelni prvak BiH, Sarajevo, te Zrinjski iz Mostara, Široki Brijeg i Radnik iz Bijeljine, ove sedmice nastavljaju svoj ovosezonski evropski put.

Sarajevo će igrati revanš susret prvog pretkola Lige evropskih prvaka, a drugi duel sa škotskim Celticom iz Glasgowa igra se 17. jula na stadionu “Celtic Park” u Glasgowu.

Meč između Celtica i Sarajeva počinje 17. jula u 20 sati 45 minuta, a za isti je osiguran i direktan TV prijenos, i to putem Arena Sport.

Također, i mečevi tri preostala bosanskohercegovačka kluba, Zrinjskog, Širokog Brijega, te Radnika iz Bijeljine, koji se takmiče u prvom pretkolu Evropske lige, biće emitovani u direktnom TV prijenosu.

Tako će mečevi između Zrinjskog iz Mostara i sjevernomakedonske Akademije Pandev iz Skoplja, te između slovačkog Spartaka iz Trnave i Radnika iz Bijeljine, koji su na rasporedu 18. jula u 19 sati, odnosno 20 sati i 45 minuta, biti emitovani putem Arena Sport 1.

Susret između kazahstanskog Kairata iz Almatya i Širokog Brijega, koji se igra 18. jula sa početkom u 16 sati i 30 minuta, trenutno nije predviđen za TV prijenos u BiH, a da li će se po tom pitanju u narednim danima nešto promijeniti, ostaje da se vidi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *