05/07/2024

Fudbalski klub Sarajevo odigrao je revanš susret prvog pretkola Lige evropskih prvaka sa škotskim Celticom iz Glasgowa, te porazom od 2:1, uz poraz u prvom meču rezultatom 3:1, tako ukupnim rezultatom 5:2, eliminisan je iz kvalifikacija za Ligu evropskih prvaka.

https://www.dailymotion.com/video/x7djnv5

Mečevi tri preostala bosanskohercegovačka kluba u evropskim klupskim takmičenjima, Zrinjskog iz Mostara, Širokog Brijega, te Radnika iz Bijeljine, preciznije, mečevi ovoh klubova u prvom pretkolu Evropske lige, igraju se večeras.

Tako će mečevi između Zrinjskog iz Mostara i sjevernomakedonske Akademije Pandev iz Skoplja, te između slovačkog Spartaka iz Trnave i Radnika iz Bijeljine, koji su na rasporedu 18. jula u 19 sati, odnosno 20 sati i 45 minuta, biti emitovani u direktnom TV prijenosu, putem Arena Sport 1.

Susret između kazahstanskog Kairata iz Almatya i Širokog Brijega, koji se igra danas sa početkom u 16 sati i 30 minuta, trenutno nije predviđen za TV prijenos u BiH, a da li će se po tom pitanju u međuvremenu nešto promijeniti, ostaje da se vidi.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *