08/07/2024

Sarajevski Željezničar će u okviru drugog kola Premijer lige BiH gostovati u Doboju kod Kaknja ekipi Mladosti, a tim povodom održana je konferencija za medije FK Željezničar, na kojoj su se obratili šef struke, Amar Osim i prvotimac, Mladen Veselinović.

“U odnosu na prošlu utakmicu protiv Borca, sada ćemo promijeniti najmanje dvojicu igrača jer ne igraju Bogičević i Bojo. Sipović se vraća i bit će u kombinaciji za Mladost” – istakao je u uvodnom obraćanju Osim.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com da objasni fenomen fizičke nepremnosti klubova iz BiH tokom međunarodnih takmičarskih mečeva, te nerijetko poraza od protivnika zbog te problematike, Osim je istakao:

“Zaboravite da će naše ekipe ikad biti spremne kao evropski timovi. Stvar je u materijalu, a ne u količini i kvalitetu treninga. Veselinović nikada neće moći igrati u Premiershipu. Mali je, ne može trčati dovoljno i slične stvari. Neće ga niko platiti što je lijep i što ima lijepe zube. Svi igrači koji se toliko plaćaju su “životinje”” – odgovorio je Osim.

Kako je protekao kompletan ragovor novinara portala sportskevijesti.com sa strategom FK Željezničar, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *