06/10/2024
1565203926473

U okviru trećeg kola kvalifikacije za Evropa ligu Sarajevo u Zenici dočekuje ekipu bjeloruskog BATE iz Borisova.

Tim povodom, danas 7. avgusta, održana je konferencija za štampu u press salonu stadiona Bilino polje gdje su se prisutnim medijima obratili šef stručnog štaba FK Sarajevo, Husref Musemić i kapiten Krste Velkoski.

Nadam se da smo u proteklih desetak dana upoznali sa ekipom Bate Borisova. Svaki rezultat bez primljenog gola je aktivan. O kakvoj ekipi se radi pokazuje to da su u 11 posljednjih godina igrali devet puta u grupnoj fazi Lige prvaka ili Lige Evrope. Protiv Celtica smo u dva meča postigli po pogodak. Nadam se da ćemo i sada. Šišić i Ahmetović se vraćaju i Mersudin će vjerovatno sutra početi utakmicu. Šansu vidim u svakom meču i na nama je da budemo pametni i disciplinovani i sigurno da ćemo dočekati svoju priliku protiv svake ekipe što smo pokazali protiv Celtica.”istakao je Musemić.

Pored ostalog izlaganja, a na upit novinara portala sportskevijesti.com da li je Sarajevo favorit za pobjedu na ovom meču, trener Musemić je istakao da ne bi o tome govorio ali i da smatra kako njegov tim može ostvariti pozitivan rezultat.

Kako je protekao razgovor novinara portala sportskevijesti.com i stratega Sarajeva, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *