02/07/2024

Nakon susreta četvrtog kola Premijer lige BiH između Čelika iz Zenice i Željezničara iz Sarajeva, koji je rezulatski pripao Željezničaru, uslijedila je konferencija za štampu na kojoj su se obratili treneri oba tima, Hasan Ozer ispred Čeilka, i Amar Osim ispred Željezničara.

“Dobro smo odigrali, kao i na utakmici protiv Sarajeva, htjeli smo po našoj lijevoj strani preko Carlosa stvoriti sto vise napada. Nažalost naši napadači nisu pratili to. Bilo je dobrog tempa, dobre igre. Na poluvremenu sam im rekao da krenu istim ritmom, ali smo loše počeli drugo poluvrijeme. Mislim da je sudija pogriješio kod drugog gola. Bio je prekršaj nad našim igračem. Uvijek imamo dva poluvremena, bijelo i crno. Žao mi je publike i atmosfere koja je bila odlična.” – istakao je Ozer pa dodao:

“Navijači nam daju snagu. Svi vole da igraju u ovakvoj atmosferi. Prekid je dao pauzu Želji da se malo smiri i primiri nakon vodstva. Molio bih navijače da budu malo prisebniji, to će nama pomoći i dati nam snagu. Ovaj grad voli klub, a mi se borimo za uspjeh svih nas. Kao i neuspjeh. I želim da čestitam kolegi Osimu na pobjedi.”- zaključio je Ozer.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com za stratega Čelika o konkretnim ambicijama kluba u aktuelnoj sezoni, Hasan Ozer istakao je da su nogometaši njegovog kluba u dosadašnjem dijelu prvenstva ostvarili dobre rezultate protiv jakih protivnika, te da će u nastavku prvenstva ići od utakmice do utakmice.

Kako je protekao razgovor stratega Čelika i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *