04/07/2024

Nakon susreta četvrtog kola Premijer lige BiH između Čelika iz Zenice i Željezničara iz Sarajeva, koji je rezulatski pripao Željezničaru, uslijedila je konferencija za štampu na kojoj su se obratili treneri oba tima, Hasan Ozer ispred Čeilka, i Amar Osim ispred Željezničara.

“Nikom nisam riječi rekao i ja sam cvjećka sta god vi mislili. NIkom nisam ništa rekao, a neki idiot me gađao flašom. Ničim nisam utjecao da me neko gađa. Moja jedina je greška sto sam bio trener. Možda da se drugi put ne pojavim. Ničim nisam doprinjeo. Ni izjavama, ni ponašanjem na terenu. To što me neki idiot gađao nisam ja kriv”, rekao je Osim nakon utakmice, pa dodao

“Utakmica koja je opravdala epitet derbija, odličan ambijent, utakmica je mogla zadovoljiti publiku. Nismo kontrolisali utakmicu cijelim tokom, ali smo zasluženo pobijedili. Na početku drugog smo dali gol i stavili utakmicu pdo kontrolom. Nakon prekida smo imali malu krizu, ali je drugi gol riješio piatnje pobjednika. Možda je realnije bilo 2:1, ali ovo je zaslužena pobjeda”,zaključio je Osim

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com za stratega Željezničara o tome gdje unatoč pobjedi vidi nedostatke u igri svog tima, kao i da prokomentariše atmosferu na tribinama stadiona tokom meča, Amar Osim istakao je da je određene nedostatke uvidio u prvom poluvremenu, koje je na pauzi korigovao, dok je za atmosferu na stadionu imao samo riječi hvale.

Kako je protekao razgovor stratega Željezničara i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *