05/10/2024
FB_IMG_1565633107641

Nakon vrlo ubjedljivog domaćeg poraza na otvaranju sezone u okviru Prve lige RS, saopštenjem za javnost oglasio se prošlosezonski polufinalista Kupa BiH, OFK Sloga Gornje Crnjelovo, što prenosimo u cjelosti:

“Mlada ekipa Sloge hrabro i čvrsto se držala sve do 30. minuta, a onda je poklekla pred iskusnijom, ali i kvalitetnijom ekipom Tekstilca i onda je doživjela ubjedljiv poraz (0:8).

Naši mladići, uglavnom kadeti, pružili su svoj maksimum u svom debiju na seniorakoj sceni i zajedno sa svojim trenerima zaslužuju sve čestitke.

Naša odluka je da ove godine igramo sa ovako mladim i neiskusnim timom i stojimo iza nje.

Par iskusnijih igrača priključiće se ekipi za desetak dana i oni će sigurno podići kvalitet tima.

Kako i koliko ćemo se pojačati u toku prvenstvene pauze, zavisiće prvenstveno od okolnosti koje će vladati u ovoj ligi.

To je ista ona liga u kojoj smo prošle godine doživjeli toliko nepravdi pred brojnim svjedocima sa tribina.

Nadamo se da će naš klub dobiti podršku i od onih koji je godinama pružaju samo formalno, a ne da će klub stoprocentno zavisiti od ulaganja jednog jedinog čovjeka koji je ovaj klub preuzeo kad je bio ugašen i doveo ga do najvećih uspjeha u istoriji.

Sloga je godinama igrala dopadljiv fudbal, bila mala sportska senzacija, pošteno krčila svoj sportski put, ali je kao takva nekima izgleda i smetala.

Nadamo se da ćeno ove godine opstati u ligi i jesno je sigurno, naši momci davaće sve od sebe na terenu kao i do sada.” – navodi se u saopštenju OFK Sloga Gornje Crnjelovo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *