06/10/2024
IMG_20190830_121012

U okviru 7. kola Premijer lige BiH sutra se igra gradski derbi između Željezničara i Sarajeva, a tim povodom je u Svečanom salonu Svetozar Vujović održana konferencija za štamlu na kojoj su se prisutnima obratili šef stručnog štaba FK Sarajevo, Husref Musemić i prvotimac Nebojša Gavrić

“Ambijent će biti dobar, noćna utakmica, dobar teren i svi preduslovi za aktere da odigraju što bolje. Mi smo možda malo više utakmica igrali nego oni, ali potrudićemo se da odigramo približno posljednjem derbiju. Prepuštamo ulogu favorita Željezničaru jer je domaćin. Što se tiče igračkog kadra, on je puno bolji u odnosu na meč sa Širokim. Ahmetović je tu, Hodžić je tu, Gavrić i Lazić se vraćaju.” – istakao je Musemić.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome kojem od timova je lakše igrati sutrašnji meč, strateg Sarajeva istakao kako u ovakvim utakmicama nikada nije poznato kojem timu će biti lakše igrati.

Kako je protekao razgovor stratega Sarajeva i novinara portala sportskevijesti.com, poslušajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *