29/09/2024

Željezničar iz Sarajeva i Radnik iz Bijeljune odigrali su svoj međusobni susret u okviru devetog kola Premijer lige BiH, koji je pripao Sarajlijama, a nakon istog uslijedila je konferencija za štampu na kojoj su se obratili treneri oba tima, Amar Osim ispred Željezničara, i Mladen Žižović ispred Radnika.

“Utakmica sa dosta dinamike. Zaslužena pobjeda, napravili su puno problema i mi nismo imali rješenja za njihove ofanzivne navijače, nismo mogli parirati Željezničaru. Mi smo pred kraj stisli, ali je to nedovoljno da ugrozimo Željezničar pogotovo kad je ovako raspoložen. Čestitam ekipama na fer i korektnoj utakmici.” – kazao je Žižović.

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome da li Radnik unatoč dobroj igri ne postiže dovoljan broj pogodaka samo zato što nema dovoljan broj napadača u svom rosteru, strateg Žižović je istakao da se ne slaže s tim da je nedostatak napadača uzrok slabijoj realizaciji prilika, te da oni zapravo uopšte i nemaju problem sa realizacijom svojih napada.

Kako je protekao kompletan razgovor novinara portala sportskevijesti.com i stratega Radnika, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *