07/10/2024
IMG_20190928_192451

Da je Premijer liga BiH veoma popularno takmičenje u gradovima širom BiH, a naročito onim koji imaju klubove premijerligaše, danas se po ko zna koji put uvjerila i redakcija našeg portala.

Naime, današnji susret jedanaestog kola Premijer lige BiH između Tuzla City i Željezničara iz Sarajeva, pored gledalaca na stadionu “Tušanj” u Tuzli, gledao se u većini ugostiteljskih objekata u Tuzli i Sarajevu, i to ne tek tako da bi se isti odgledao, već se isti posmatrao sa velikim žarom, slično kao u situacijama kada igra nogometna reprezentacija BiH.

Naime, reporter portala sportskevijesti.com zabilježio je dio atmosfere koja je vladala među svim prisutnim gostima u jednom u gostiteljskom objektu u glavnom gradu BiH tokom gledanja meča između Tuzla City i Željezničara, gdje su gosti glasnim ovacijama komentarisali događaje na samom meču, kao da se nalaze na samom stadionu.

Kako je izgledao dio atmosfere među gostima jednog sarajevskog ugostiteljskog objekta, pogledajte u video prilogu u režiji portala sportskevbijesti.com, čiji je reporter sa lica mjesta zabilježio kadrove:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *