06/10/2024
IMG_20191008_152816

Nogometni „U-21“ reprezentativci Bosne i Hercegovine okupili su se danas na Ilidži, a povodom predstojećeg susreta kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2021. godine sa odgovarajućom reprezentacijom Njemačke.

Potom će mladi reprezentativci BiH, na čelu sa selektorom Vinkom Marinovićem i stručnim štabom, danas obaviti i zajednički prvi trening u okviru ovim priprema, a isti će biti u TC Butmir.

Selektor Vinko Marinović je prokomentarisao zdravstveni bilten ekipe:

„Svi igrači na koje možemo da računamo su došli i zdravi su, što nas raduje. Prije toga smo imali povrede Ćatića i Maksimovića, te na njih nećemo moći da računamo. Pozvali smo juniorskog reprezentativca Gabrijela Čoku, pa ćemo i njega provjeriti. Uvijek pratimo i mlađe igrače, iz mlađih selekcija i tako ćemo nastaviti i u budućnosti.“

Povodom ovog okupljanja, te u konačnici, samog meča sa Njemačkom, reporter portala sportskevijesti.com uzeo je izjavu selektora mlade reprezentacije BiH, Vinka Marinovića, koji je u kratkim crtama obrazložio svoja očekivanja od meča, a što možete poslušati i pogledati u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *