06/10/2024
Untitledvelez2

Premijerligaš Velež iz Mostara 26. oktobra organizuje tradicionalnu “Crvenu noć”, o čemu se zvanično očitovao i sam klub, što u nastavku prenosimo u cjelosti:

“Poštovani navijači i prijatelji kluba,

 U skladu sa praksom iz prethodnih, UO FK Velež je odlučio i ove godine organizovati Veležovu Crvenu noć. Tradicija koja traje već dvadestak godina i služi druženju i zbližavanju ljudi kojima je Velež u srcu, ali i promociji našeg kluba kao jednog od najvećih simbola našeg grada i Hercegovine u cijelini.

Bit će to prilika da se bliže upoznate sa dostignućima kluba i sa planovima za bližu i dalju budućnost. U proteklih nekoliko godina FK Velež je doživio transformaciju od gotovo ugašenog kluba do današnje konsolidacije i stabilnosti, što nas sve zajedno jako veseli. Trebalo bi mnogo vremena i prostora da bismo pobrojali sve projekte koji su u međuvremenu urađeni na poboljšanju infrastrukturnih ali i ostalih segmenata kluba.

Međutim, kako zahtjevi NS/FS BIH iz sezone u sezonu postaju veći pred nama su još mnogobrojne obaveze, kako na zadovoljavanju infrastrukturnih uslova tako i na organizacionom planu. Kad na sve ovo dodamo  želju i težnju da naš klub igra zapaženu ulogu u domaćem prvenstvu, jasno je da je pred nama još mnogo posla.

Stoga vas ovim putem pozivamo da dođete i svojim prisustvom uveličate događaj te se kupovinom donatorske ulaznice direktno uključite u pomoć realizacije zacrtanih ciljeva. Cijena ulaznice je 1000 KM.

Manifestacija će biti održana 26.10.2019. u mostarskom restoranu Megamarkt sa početkom u 19:30 sati. Uz muziku i večeru u ugodnom ambijentu restorana očekuju vas i prigodni pokloni FK Velež.” – navodi se iz FK Velež Mostar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *