07/10/2024
1577215275884

Rukometna reprezentacija BiH savladala je na Ilidži selekciju Saudijske Arabije u svom prvom pripremnom meču uoči nastupa na predstojećem Evropskom prvenstvu koje se u januaru 2020. godine održava u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

BiH – Saudijska Arabija 38:24

Rukometna reprezentacija BiH savladala je u kombinovanom sastavu reprezentaciju Saudijske Arabije rezultatom 38:24, i tako otpočela seriju pripremnih mečeva uoči nastupa na Evropskom prvenstvu naredne godine.

Poslije susreta sa Saudijskom Arabijom, na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da li su riješeni finansijski problemi sa kojima se selekcija suočava, selektor reprezentacije BiH, Bilal Šuman, istakao je kako će finansijski problemi biti riješeni do kraja ove godine, te kako neće biti takvih problema vezano za odlazak na smotru najboljih evropskih selekcija u januaru naredne godine.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i selektora reprezentacije BiH, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *