06/10/2024
IMG_20191019_193613

Nedavno smo mi sa portala sportskevijesti.com pisali, prema nezvaničnim informacijama sa kojima smo u datom trenutku raspolagali, kako će premijerligaš Željezničar iz Sarajeva tokom januara mjeseca ove godine ostati bez čak šest standardnih prvotimaca, a do ovog trenutka dvije najave su se i obistinile, odnosno, dvojica igrača su već i zvanično napustili klub, Enes Sipović i Sulejman Krpić.

Tako bi redove ovog sarajevskog premijerligaša mogli još napustiti defanzivac Jadranko Bogičević, potom, vezni igrači Asim Zec, i/li Dženan Zajmović, te potencijalno i vezista Semir Štilić, iako za Štilića trenutno postoji i informacija kako on ipak neće napustiti ovaj sarajevski klub.

Nogometaši Zec i Zajmović mogli bi otići bez obeštećenja, a Bogičević bi uslijed isteka važećeg ugovora mogao i okončati svoju aktivnu igračku karijeru.

U svakim slučaju, pred FK Željezničar je vrlo prometan zimski prijelazni rok, koji će pokazati sa kakvim će timom ovaj sarajevski klub ući u nastavak sezone u okviru Premijer lige BiH.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *