06/10/2024
20200121_184517

Rukometni reprezentativac BiH, Muhamed Toromanović, u nastavku sezone više neće biti član premijerligaša RK Bosna Visoko, zvanično je potvrdio ovaj klub.

“Rukometni klub Bosna Vispak Visoko obavještava javnost da Muhamed Toromanović više nije član našeg kluba. Toromanović se sporazumno rastao sa našim klubom iz privatnih razloga, a svoju karijeru će nastaviti u RK Slavija iz Istočnog Sarajeva.

Muhamedu želimo puno sreće u nastavku karijere i zahvaljujemo mu se na svemu što je pružio u dresu RK Bosna.

O našem pojačanju na poziciji pivota i ostalim pojačanjima obavijestit ćemo vas u narednim danima!” – navodi se iz RK Bosna Visoko.

Odlaskom iz redova Bosne iz Visokog, Toromanović je ubrzo pronašao novi angažman, te će u nastavku sezone nositi dres premijerligaša Slavije iz Istočnog Sarajeva, što je potvrdio ovaj klub.

“RK Slavija će u proljećni dio prvenstva ući sa najzvučnijim pojačanjem – plavi dres nosiće dugogodišnji reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Toromanović.

Fantastični pivot sa bogatom reprezentativnom i internacionalnom karijerom (nastupao za danski KIF Kolding, poljsku Wisla Plock i francuski US Creteil) biće važan šraf tima iz Istočnog Sarajeva u borbi za gornji dio premijerligaške tabele. Dobrodošao!” – navodi se iz RK Slavija Istočno Sarajevo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *