30/09/2024

U Sarajevu je danas na inicijativu Fudbalskog kluba Sarajevo održan sastanak predstavnika klubova Premijer lige BiH, a sa ciljem eventualnog osnivanja udruženja premijerligaša BiH.

Ovom sastanku prisustvovalo su predstavnici deset klubova Premijer lige BiH, i to predstavnici Sarajeva, Željezničara iz Sarajeva, Čelika iz Zenice, Veleža iz Mostara, Slobode iz Tuzle, Mladosti iz Doboja kod Kaknja, Zrinjskog iz Mostara, Širokog Brijega, Tuzla City i Radnika iz Bijeljine, dok se nisu odazvali predstavnici Borca iz Banje Luke i Zvijezde 09 Brgule.

Nakon što je sastanak završen, pristnim predstavnicima medija obratio se ispred svih nazočnih na sastanku generalni sekretar FK Sarajevo, Mirza Hadžić, koji je, između ostalog govora, a na upit novinara portala sportskevijesti.com o tome da li je bilo govora o Zakonu o sportu istakao kako danas nije bilo razgovora o Zakonu o sportu s obzirom da je bio sastanak organizovan od strane sarajevskog kluba, te da je to kompleksna tema.

Kako je protekao kompletan tazgovor između novinara portala sportskevijesti.com i generalnog sekretara FK Sarajevo, poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *