06/10/2024
marko-juric-1-810x531

Dvadesetpetogodišnji desni bočni igrač hrvatske Lokomotive iz Zagreba, Marko Jurić, dogovorio je sa NK Široki Brijeg posudbu do kraja sezone uz mogućnost produženja saradnje, zvanično je potvrdio hercegovački klub.

Drago mi je i sretan sam što sam došao u NK Široki Brijeg. Vrlo dobro poznajem povijest i veličinu ovog kluba i njegovog značaj u Hercegovini. Nadam se kako ću dobiti priliku nametnuti se novom stručnom stožeru i dati svoj doprinos u ostvarenju zacrtanih ciljeva.” – kazao je Jurić, prenosi NK Široki Brijeg.

“Rođeni Dubrovčanin, čiji su roditelji podrijetlom iz Drežnice pokraj Mostara, nogomet je počeo igrati u nižerazrednim klubovima Valu i Adriaticu, a u ljeto 2012. prešao je u mladu momčad Znojma pa zatim u Zlin u Češkoj.

Po povratku u Hrvatsku igrao je za Segestu, Šibenik, GOŠK iz Dubrovnika i Dugopolje u kojem je kao posuđeni igrač zagrebačke Lokomotive odigrao jesensku polusezonu. Za Dugopolje je u 2. HNL odigrao 11 utakmica i postigao jedan pogodak.” – navodi se iz NK Široki Brijeg.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *