07/10/2024
IMG_20200301_191433

Nakon što je okončan današnji meč dvadeset i prvog kola Premijer lige BiH između Čelika iz Zenice i Radnika iz Bijeljine, a koji je okončan neriješenim.rezultatom, održana je i konferencija za štampu na kojoj su se obratili treneri oba kluba, Umit Ozat ispred Čelika, te Slavko Petrović ispred Radnika.

“Nikada nisam volio da pričam iza leđa, nisam uspješan u tome. Ovo vama govorim, zato što sam i njima to rekao u svlačionici. Zna se ko šutira penal. Zna se da je penal trebao šutirati Ermin Huseinbašić. Šutiraš penal i poslije plačeš u svlačionici. O tome si trebao razmišljati. Drugo, ekipa se bori za opstanak, a došlo je 500 navijača. U fudbalu niko ne može ništa sam napraviti, ali ako nema navijača – sve je uzalud. Razgovarat ću sa predsjednikom o dva-tri igrača, ali nemojte pitati o kojima se radi. Ne mogu dopustiti da igraju kako oni žele – kazao je Ozat, koji je najavio kako će iz kluba otići on ili ta dvojica-trojica igrača, čija će imena  nakonadno objaviti.” – istakao je Umit Ozat, pa dodao:

“Igrači koji nemaju svoj cilj, ovdje nemaju šta tražiti. Želim sagraditi mlad tim, koji će biti za budućnost kluba. Do srijede čekam licencu, jer ne mogu da budem od koristi na tribinama.” – završio je Umit Ozat.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *