06/10/2024
zzzzzzzmili

Danas je u klupskim prostorijama dogovoren nastavak saradnje između Miličevića i FK Sarajevo u trajanju od jedne godine, te je on tako postao ndrugi igrač koji je danas potpisao novi ugovor sa prvakom BiH, a čak peti u posljednja dva dana, s obzirom da su jučer i danas ugovore produžili Oremuš, Dupovac, Džafić i Jukić.

“Sretan sam i zadovoljan sam što sam produžio saradnju sa Sarajevom na još jednu godinu. Naravno, ciljevi se znaju i nadam se sada što boljim rezultatima u Evropi.” – rekao je Hrvoje Miličević nakon potpisa novog ugovora sa FK Sarajevo.

Miličević je Sarajevo pojačao početkom ove godine, odigrao je sve tri utakmice na proljeće i ostvario je učinak od jednog gola i asistencije.

“Sigurno da smo zadovoljni što smo se dogovorili za nastavak saradnje. Moramo reći da je Hrvoje došao kao igrač čije su kvalitete već bile poznate ljubiteljima fudbala u našoj državi, a te kvalitete i pohvale opravdao je prikazanim na terenu.” – istako je koordinator sportskog segmenta FK Sarajevo, Emir Hadžić.

Miličević je karijeru započeo u Zrinjskom iz Mostara, a nastupao je još u Italiji za Pescaru, Teramo i L’Aquilu Calcio, te za kazahstanski Aktobe.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *