03/07/2024

Nogometaši premijerligaša Sarajeva danas su u okviru prijateljskog susreta odigranog u TC “Butmir” savladali ekipu prvoligaša Goražda rezultatom 4:0, što je Sarajlijama druga pobjeda u ukupno dva odigrana prijateljska susreta uoči nove sezone.

Današnji susret između Sarajeva i Goražda nije bio pokriven direktnim prijenosom, bilo TV ili stream metodom, međutim, iz sarajevskog kluba su najavili da se već od narednog prijateljskog meča očekuje i direktan prijenos putem BORDO TV.

“Fudbalski klub Sarajevo obavještava članove i vlasnike sezonskih ulaznica da je projekat BORDO TV u završnoj fazi, te da će biti obezbijeđen prenos prijateljske utakmice protiv FK Sloboda.

Riječ je o testnoj fazi projekta obzirom da će Klub interno organizovati live prenos. U narednom periodu će biti dodatnih unaprijeđenja, a članove očekuju popusti i druge pogodnosti.

Podsjećamo, utakmica protiv FK Goražde potvrđena je u petak kada su navijači informisani putem zvanične stranice, te klub nije bio u mogućnosti u tako kratkom vremenskom roku osigurati uslove za prenos.” – navodi se iz FK Sarajevo.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *