29/09/2024

Premijerligaši Sarajevo, Željezničar iz Sarajeva, Zrinjski iz Mostara, i Borac iz Banjaluke, večeras i sutra igraju svoje mečeve u okviru pretkola Lige evropskih prvaka i Evropske lige.

Tako će Sarajevo u okviru drugog pretkola Lige Evropskih prvaka večeras u Bjelirusiji odmjeriti snage sa Dinamom iz Bresta, a susret se igra sa početkom u 20 sati uz direktan TV prijenos putem lanala Arena Sport.

U četvrtak, 27. avgusta, na terene će izaći i predstavnici BiH u prvom pretkolu Evropske lige, te će prvobitno Borac iz Banjaluke na svom terenu ugostiti crnogorskog predstavnika Sutjesku iz Nikšića, susret pičinje u 16 sati i 30 minuta uz direktan TV prijenos putem kanala Arena Sport.

Potom će, također u četvrtak 27. avgusta, u Izraelu u Haifi snage u okviru prvog pretkola Evropske lige odmjeriti Maccabi iz Haiffe i Željezničar iz Sarajeva, meč se igra sa početkom u 19 sati uz direktan TV prijenos putem MojaTV.

Naposlijetku, istoga dana, sa početkom u 20 sati, u Mostaru će u okviru prvog pretkola Evropske lige igrati Zrinjski i Deifferdeng 03 iz Luksemburga, također uz direktan TV prijenos putem kanala Arena Sport.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *