20/09/2024

U vikendu za nama su odigrani susreti četvrtog kola u trećem rangu nogometa u BiH, Drugoj ligi FBiH – grupa Sjever, u kojima su na pet od osam mečeva slavili domaći timovi, jedan duel je završen neriješeno, dok su se gosti radovali na dva meča.

Strijelci su u ovom kolu bili raspoloženi, postigavši ukupno 27 pogodaka na svim mečevima, od toga šest pogodaka na meču u Mramoru u visokoj gostujućoj pobjedi Prokosovića nad Mramorom.

Lokomotiva Miričina – Radnički Lukavac 0:5

Foto: Facebook/ FK Lokomotiva Miričina

Vrlo efikasan susret u okviru ovog kola odigrali su u Miričini timovi Lokomotive i Radničkog iz Lukavca, a susret se završio pobjedom gostujućeg tima rezultatom 5:0, te je shodno tome Lukavac nakon pobjede i dalje prvoplasirani tim prvenstvene tabele, dok je Lokomotiva uslijed poraza sada pretposljednji tim prvenstvene tabele.

Seona – Gradina Srebernik 0:0

Foto: Facebook/ FK Seona

Derbi susret u okviru ovog kola odigrali su timovi Seone i Gradine iz Srebrenika, a susret se završio neriješenim rezultatom 0:0, te je shodno tome Gradina nakon remija drugoplasirani tim prvenstvene tabele, dok je Seona sada na trećoj poziciji prvenstvene tabele.

Mladost Malešići – Odžak 102 2:1

Zanimljiv duel u okviru ovog kola odigrali su u Malešićima timovi Mladosti i Odžaka 102, a susret se završio pobjedom Mladosti rezultatom 2:1, te je zahvaljujući tome tim Mladosti sada na trinaestoj poziciji prvenstvene tabele, dok je Odžak 102 nakon ovog poraza sada osmoplasirani tim prvenstva.

Svi rezultati četvrtog kola Druge lige FBiH – grupa Sjever:

Tabela nakon četvrtrog odigranog kola u okviru Druge lige FBiH – grupa Sjever:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *