29/09/2024

U vikendu za nama su odigrani susreti trećeg i četvrtog kola u trećem rangu nogometa u BiH, Drugoj ligi FBiH – grupa Zapad, u kojima su na šest od sedam mečeva slavili domaći timovi, niti jedan duel nije završen neriješeno, dok su se gosti radovali na jednom meču.

Strijelci su u ovom kolu bili neraspoloženi, postigavši ukupno 14 pogotka na svim mečevima, od toga četiri pogotka na meču u Vitezu, u visokoj domaćoj pobjedi NK Vitez nad Busovačom.

Rudar Han Bila –FK Vitez 2:1

Foto: Facebook/ FK Rudar Han Bila

Interesanatan susret u okviru ovog kola odigrali su u Han Biloj timovi Rudara i FK Vitez, a susret se završio pobjedom domaćeg tima rezultatom 2:1, te je shodno tome Rudar nakon pobjede drugoplasirani tim prvenstvene tabele, dok je FK Vitez uslijed poraza sada trećeplasirani tim prvenstvene tabele.

Krajišnik Velika Kladuša – Sloga Bosanska Otoka 1:0

Zanimljiv susret u okviru ovog kola odigrali su u Velikoj Kladuši timovi Krajišnika i Sloge iz Bosanske Otoke, a susret se završio pobjedom Krajišnika rezultatom 1:0, te je shodno tome tim iz Velike Kladuše sada drugoplasirani tim prvenstvene tabele, dok je Sloga nakon poraza sada na petoj poziciji prvenstvene tabele.

Svi rezultati trećeg kola i tabela Druge lige FBiH – grupa Zapad 1:

Svi rezultati četvrtog kola i tabela Druge lige FBiH – grupa Zapad 2:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *