08/07/2024

U vikendu za nama su odigrani susreti četvrtog i petog kola u trećem rangu nogometa u BiH, Drugoj ligi FBiH – grupa Zapad, u kojima su na četiri od sedam mečeva slavili domaći timovi, dva duela su završena neriješeno, dok su se gosti radovali na jednom meču.

Strijelci su u ovom kolu bili neraspoloženi, postigavši ukupno 15 pogotka na svim mečevima, od toga četiri pogotka na meču u Busovači, u domaćoj pobjedi Busovače nad Novim Travnikom.

FK Vitez –NK Vitez 1:2

Interesanatan susret u okviru ovog kola odigrali su u Vitezu timovi FK Vitez i NK Vitez, a susret se završio pobjedom gostujućeg tima rezultatom 2:1, te je shodno tome NK Vitez nakon pobjede i dalje lider prvenstvene tabele, dok je FK Vitez shodno porazu sada na četvrtoj poziciji prvenstvene tabele.

Podgrmeč Sanski Most – Krajina Cazin 1:1

Foto: Facebook/ E: Sana

Zanimljiv susret u okviru ovog kola odigrali su u Sanskom Mostu timovi Podgrmeča i Krajine iz Cazina, a susret se završio neriješenim rezultatom 1:1, te je shodno tome tim iz Sanskog Mosta ostao prvoplasirani tim prvenstvene tabele, dok je Krajina nakon ovog remija sada na trećoj poziciji prvenstvene tabele.

Svi rezultati četvrtog kola i tabela Druge lige FBiH – grupa Zapad 1:

Svi rezultati petog kola i tabela Druge lige FBiH – grupa Zapad 2:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *