19/09/2024

Odigrana su još dva susreta desetog kola Premijer lige BiH, susreti u Banjaluci, i u Širokom Brijegu.

Borac Banjaluka – Široki Brijeg 2:0

Foto: Mondo.ba

Na Gradskom stadionu u Banjaluci danas je odigran susret desetog kola Premijer lige BiH, sastali su se Borac i Velež iz Mostara.

Nakon prvog poluvremena ovog duela nije bilo pogodaka, a u nastavku prvobitno Velež u 52. minuti ostaje sa igračem manje u polju, s obzirom da je drugi žuti, odnosno, crveni karton dobio Brandao, da bi potom Banjalučani u 60. minuti pogotkom Zakarića došli do vodstva rezultatom 1:0, a u 88. minuti bilo je i 2:0 za domaće, strijelac za, ispostaviće se, konačan rezultat meča bio je Cruz.

Banjalučki je Borac je ovim trijumfom ponovo prvenstveni lider, dok je Velež unatoč porazu ostao u gornjem dijelu prvenstvene tabele.

Široki Brijeg – Krupa 1:0

Foto: Facebook/ NK Široki Brijeg

Stadion “Pecara” u Širokom Brijegu danas je bio mjesto susreta desetog kola Premijer lige BiH između Širokog Brijega i Krupe.

Širokobriježani su bolje otvorili susret i već u 15. minuti pogotkom Ćorića poveli sa 1:0, što se kasnije ispostavilo, ne samo kao rezultat prvog pluvremena, već i kao konačan rezultat ovog duela.

Širokobriježani su ovom pobjedom sada na trećem mjestu prvenstvene tabele, dok je Krupa nakon poraza ostala pretposljednji tim prvenstva.

Tabela nakon nepotpunog desetog kola Preijer lige BiH:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *