06/10/2024
IMG_20201007_223410

Službena press konferencija „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči utakmice dougravanja za Evropsko prvenstvo se Sjevernom Irskom održana je večeras na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu.

Na pitanja novinara odgovarali su selektor Dušan Bajević i kapiten Edin Džeko, a selektor Bajević je između ostalog rekao sljedeće:

„Dugo smo se spremali za ove utakmice. Dobro se poznajemo i nemamo čime da iznenadimo jedni druge. Odgovornom igrom i zalaganjem možemo doći do pobjede. Jedna greška može odlučiti utakmicu i vjerujem da ćemo mi biti ti koji će na kraju slaviti.“

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome da li je bilo lakše savladati selekciju Sjeverne Irske na početku ciklusa Lige nacija prije dvije godine ili danas u polufinalu tog istog ciklusa, selektor Bajević istakao je kako te o tome teško govoriti, te kako bi i vremenske prilike ili neprilike mogle uvjetovati da li će se do pobjede doći teže ili lakše.

Kako je protekao kompletan razgovor između selektora Bajevića i novinara i portala sportskevijesti.com, ali i kompletan tok konferencije za štampu, možete pogledati i poslušati u sljedećim video prilozima:

https://youtu.be/v1pRde9Cn18

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *