06/10/2024
IMG_20201007_180826

Službena press konferencija „A“ reprezentacije Bosne i Hercegovine uoči utakmice dougravanja za Evropsko prvenstvo se Sjevernom Irskom održana je večeras na stadionu „Grbavica“ u Sarajevu.

Na pitanja novinara odgovarali su selektor Dušan Bajević i kapiten Edin Džeko, a selektor Bajević je između ostalog rekao sljedeće:

„Dugo smo se spremali za ove utakmice. Dobro se poznajemo i nemamo čime da iznenadimo jedni druge. Odgovornom igrom i zalaganjem možemo doći do pobjede. Jedna greška može odlučiti utakmicu i vjerujem da ćemo mi biti ti koji će na kraju slaviti.“

Nakon upita novinara portala sportskevijesti.com o tome da li se treba bježati od činjenice da je selekcija BiH na ovom meču favorit na prolaz u finale doigravanja, nogometaš Džeko istakao je kako u današnjem vremenu niko ne može za sebe tvrditi da je izraziti favorit za pobjedu, te kako se takvo što moglo govoriti prije deset godina.

Kako je protekao kompletan razgovor između nogometaša Džeke novinara i portala sportskevijesti.com, ali i kompletan tok konferencije za štampu, možete pogledati i poslušati u sljedećem video prilogu:

https://youtu.be/v1pRde9Cn18

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *