29/09/2024

Trener Slavko Petrović napustiće klupu premijerligaša Radnika iz Bijeljine, i tako prestati obnašati poziciju šefa stručnog štaba prvog tima ovog kluba.

Razlog zbog kojeg će trener Petrović napustiti klupu Radnika jeste taj što je ovom stručnjaku prethodnih dana upućen veliki broj prijetnji, a o čemu se i sam očitovao putem zvanično stranice kluba iz Bijeljine.

“Već duže vrijeme izložen sam pritisku, trpio razne prijetnje, kako verbalne, tako i poruke koje sam dobijao lično i putem sms-a. Prije desetak dana sam dobio poruku okačenu na vjetrobransko staklo da idem iz kluba, a sinoć mi je na stadionu takođe ostavljena poruka u kojoj je izražena prijetnja smrću. Ja sam došao da radim, treniram, smatram da sam to ozbiljno radio ali stvarno nemam više snage. Zvao sam predsjednika da mu saopštim moju odluku, ali on mi se ne javlja. Žao mi je igrača i ljudi koji vole ovaj klub, ali stvarno više nemam snage za ovakva prepucavanja, posebno kada mi je život ugrožen. Fudbal je samo igra gdje pojedinci nemaju osjećaj za to.” – izjavio je Slavko Petrović za službenu stranicu Radnika iz Bijeljine.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *