06/10/2024
sarajevo-radnik-isic-ahmetovic-rahmanovic-tatar

Nadvili su se “tamni oblaci” iznad Sarajeva, i to iz razloga što je ponajbolji igrač aktuelnog prvaka BiH Sarajeva i reprezentativac BiH, Benjamin Tatar, tukao saigrača na treningu i ponašao se neprofesionalno danima unazad, da bi potom bio suspendovao od strane kluba, zvanično je potvrđeno iz sarajevskog premijerligaša.

“Nakon nekoliko neprofesionalnih istupa u proteklim danima uslijed kojih je onemogućen rad stručnog štaba i igrača na pripremama u Umagu, nesportsko ponašanje Benjamina Tatara kulminiralo je na treningu održanom jučer, četvrtog februara. 

Nakon bezazlenog duela, Tatar je fizički nasrnuo na saigrača, a incident je prekinut pravovremenom reakcijom prisutnih. 

Odlukom stručnog štaba Tatar je udaljen sa treninga, a klub je pokrenuo disciplinski postupak zbog nediscipline i kršenja klupskog pravilnika, kojim će biti jasno definisan stepen kazne. Do okončanja disciplinskog postupka Tatar će trenirati po specijalnom planu i programu sa trenerom.” – navodi se iz FK Sarajevo.

1 thought on “Nadvili se “tamni oblaci” iznad Sarajeva, ponajbolji igrač aktuelnog prvaka BiH tukao saigrača na treningu i ponašao se neprofesionalno danima unazad ometajući rad stručnog štaba, reprezentativac BiH zvanično suspendovan od strane sarajevskog kluba!

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *