05/10/2024
1625077335408

Sarajevski Željezničar jučer je na stadionu “Grbavica” odigrao prijateljski susret sa trebinjskom Leotarom, a koji se okončao bez pogodaka.

Sastav Željezničar na ovom meču bio je znatno izmijenjen u odnosu na sastav iz prošle sezone, te je veoma mali broj igrača ostao u tomu u odnosu na taj period.

Jedan od igrača koji nije nastupio protiv Leotara, a još uvijek je član Željezničara, jeste i Semir Štilić, zvanično kapiten prvog tima, i nogometaš koji je za klub ugovorom vezan još godinu dana, te opštepoznati profesionalac u izvršavanju svojih zadataka kada je u pitanju klub za koji se nastupa.

Zbog čega u sastavu nije bilo Štilića, kao i da li će uopšte ostati dio tima, novinar portala sportskevijesti.com upitao je šefa stručnog šta Željezničara, Tomislava Ivkovića, koji je objasnio kako te podatke zna isključivo klupsko rukovodstvo, te da na tu temu treba razgovarati na toj adresi.

Takav odgovor stratega Željezničara, a shodno činjenici da Štilić sa Željezničarom ima važeći ugovor još godinu dana, budi opravdanju sumnju da klub i nogometaš zapravo vode pregovore o sporazumnom raskidu saradnje, dok je o novom ugovoru svakako prerano razgovarati u ovom trenutku.

Kako je protekao razgovor o ovoj temi između novinara portala sportskevijesti.com i šefa stručnog štaba Željezničara, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *