06/10/2024
1626995350452

Ukoliko Mostarci iz Konferencijske lige eliminišu grčki AEK iz Atine, Fudbalski klub Tuzla City će premirati Fudbalski klub Velež, zvanično je potvrđeno iz ovog kluba.

“Od strane FK Tuzla City primili smo sljedeću poruku podrške:

“Uprava, stručni štab i svi igrači FK Tuzla City ponosni su i žele da izraze punu podršku seniorskoj ekipi FK Velež iz Mostara zbog postignutog uspjeha u dosadašnjem dijelu takmičenja Konferencijske lige.

Svjesni smo činjenice da su uprava, stručni štab i igrači FK Velež uložili nadljudske napore i postigli ogroman rezultat na promociji FK Velež, grada Mostara i države Bosne i Hercegovine.

Znamo da je Upravni odbor na čelu sa predsjednikom Šemsudinom Hasićem poduzeo sve da se ostvari prolaz dalje i motivišu stručni štab i igrači, svjesni smo da je prolazak dalje njihova najveća satisfakcija, te je iz tih razloga uprava FK Tuzla City na sinoćnjoj sjednici donijela odluku da ukoliko FK Velež prođe u naredni krug takmičenja igrače i stručni štab premira dodatno sa 20.000,00 KM.

Kolektiv FK Tuzla City želi mnogo sreće i uspjeha FK Velež u današnjoj revanš utakmici protiv AEK-a. Sretno Rođeni”

Ovim putem FK Velež se iskreno zahvaljuje FK Tuzla City na podršci, te želi puno uspjeha u narednom periodu.” – navodi se iz FK Velež Mostar.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *