20/09/2024

U vikendu za nama su odigrani susreti drugog kola u trećem rangu nogometa u BiH, Drugoj ligi FBiH – grupa Sjever, u kojima su na šest od osam mečeva slavili domaći timovi, niti jedan duel nije završen neriješeno, dok su se gosti radovali na dva meča.

Strijelci su u ovom kolu bili raspoloženi, postigavši ukupno 31 pogodak na svim mečevima, od toga jedanaest pogodaka na meču u Malešićima, u pobjedi Mladosti nad Prilukom.

Bosna Kalesija – Radnički Lukavac 0:2

Interesantan susret u okviru ovog kola odigrali su u Kalesiji timovi Bosne i Radničkog iz Lukavca, a susret se završio pobjedom Radničkog rezultatom 2:0, te je shodno tome tim iz Lukavca sada na liderskoj pozicij prvenstvene tabele, dok je Bosna nakon ovog poraza sada u donjem dijelu tabele.

https://www.facebook.com/fkradnicki.fanpage/posts/239580128175883

Odžak 102 Svatovac Poljice 0:1

Zanimljiv susret u okviru ovog kola odigrali su u Odžaku timovi Odžaka 102 i Svatovca iz Poljica, a susret se završio pobjedom tima iz Poljica rezultatom 1:0, te je uslijed toga Svatovac sada u samom vrhu prvenstvene tabele, dok je Odžak 102 nakon poraza sada na pozicijama donjeg dijela prvenstva.

Svi rezultati drugog kola Druge lige FBiH – grupa Sjever:

Tabela nakon drugog kola u okviru Druge lige FBiH – grupa Sjever:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *