06/10/2024
1630091394685

Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu večeras su se u okviru susreta sedmog kola Premijer lige BiH sastali timovi Sarajeva i Širokog Brijega.

Sarajevo – Široki Brijeg 0:0

Na stadionu “Asim Ferhatović Hase” u Sarajevu večeras je odigran meč sedmog kola Premijer lige BiH između Sarajeva i Širokog Brijega, a ekipa portala sportskevijesti.com posjetila je ovo nogometno zdanje i medijski popratila ovaj zanimljiv susret.

Susret je počeo terenskom inicijativom Sarajeva, čiji su igrači kasnije stvorili nekoliko dobrih prilika i pogađali i okvir gola, međutim, nakon prve h četrdeset i pet minuta rezultat na semaforu bio je 0:0, odnosno, neriješeno.

U nastavku susreta ponovo terenska inicijativa ekipe iz Sarajeva, dok je Široki Brijeg pokušavao do pogotka iz poprilično opasnih kontra napada, da bi u konačnici ipak mreže oba golmana ostale netaknute, i ovaj duel se okončao neriješeno bez pogodaka.

Ovom podjelom bodova Sarajevo sada na svim kontu ima trinaest bodova, dok je Široki Brijeg sada na skoru od osam osvojenih bodova.

Tabela nakon nepotpunog sedmog kola Premijer lige BiH:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *