08/07/2024

Fudbalski klub Rudar iz Prijedora obavijestio je javnost da je sa dosadašnjim šefom stručnog štaba prvog tima ovog kluba, Nikicom Milenkovićem i njegovim prvim pomoćnikom Markom Miloševićem, sporazumno raskinuta saradnja.

“Na nedavno održanoj sjednici Upravnog odbora kluba, raspravljalo se o dosadašnjim rezultatima, kao i budućem funkcionisanju kluba.

Uzevši u obzir sve činjenice, a posebno pitanje načina funkcionisanja kluba u budućnosti, bili smo primorani preduzeti određene korake. Nakon obavljenog razgovora sa šefom stručnog štaba Milenkovićem i prvim pomoćnikom Miloševićem, ponuđen im je sporazumni raskid saradnje, koji su oni prihvatili, shvativši kompleksnost trenutne situacije i na tome im se klub neizmjerno zahvaljuje.

Ovim putem Klub koristi priliku da se najiskrenije zahvali gospodi Nikici Milenkoviću i Marku Miloševiću na svemu što su uradili za klub u prethodnih nekoliko mjeseci i želi im puno sreće u životu i daljoj trenerskoj karijeri.

Klub i dalje nastavlja sa normalnim funkcionisanjem, a javnost će o svim budućim koracima biti blagovremeno obaviještena.

Brigu o prvoj ekipi, u nastavku sezone, preuzima dosadašnji pomoćnik Tešić Marko, a asistiraće mu Sikirić Dino i Topić Perica.” – navodi se u saopštenju FK Rudar Prijedor.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *