07/10/2024
1637103797537

Stadion “Bilino Polje” u Zenici večeras je bio mjesto susreta posljednjeg kola grupe “D” kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo 2022. godine u Kataru između reprezentacija BiH i Ukrajine, a koji se okončao pobjedom od 2:0 u korist gostujućeg tima.

Poslije meča, na stadionu “Bilino polje” održana je konferencija za štampu reprezentacije BiH, gdje se prisutnim medijima obratio selektor Ivaylo Petev, koji je pored ostalog, a na upit novinara portala sportskevijesti.com istakao kako je ne želi govoriti o statusu jednog od trenutno najboljih reprezentativaca, odnosno, Miralema Pjanića, sa kojim je obavio razgovor i u dogovoru ga nije htio uvrstiti u tim za večerašnje meč, a također istakao je kako ne želi odgovoriti na pitanja koja imaju veze sa incidentom u kojem je nogometaš Pjanića nedavno učestvovao.

Kako je protekao kompletan razgovor između selektora Peteva i novinara portala sportskevijesti.com, kao i kompletan tok konferencije za štampu, poslušajte i pogledajte u video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *