06/10/2024
1637519139334

Na stadionu “Grbavica” u Sarajevu odigran je susret sedamnaestog kola Premijer lige BiH između Željezničara i Radnika iz Bijeljine.

Konačan rezultat bio je 2:0 u korist Željezničara, a nakon meča održana je konferencija za štampu, na kojoj se prisutnim medijima, između ostalog, obratili šefovi stručnih štaba kluba iz Sarajeva, Tomislav Ivković, te kluba iz Bijeljine, Velibor Đurić.

Pored ostalog obraćanja, a na konstataciju novinara portala sportskevijesti.com kako je pjesma kantautora Dine Dervišhalidovića danas donijela sreću timu, kao i na upit da li se ekipa, shodno broju bodova, bori za izlazak na međunarodnu scenu, šef stručnog štaba sarajevskog tima pojasnio je da pjesma tokom meča zvuči lijepo, a što se tiče borbe za izlazak na međunarodnu scenu istakao je da pri klub mora početi ispravno funkcionisati, pa onda sve ostalo.

Kako je protekao kompletan razgovor između novinara portala sportskevijesti.com i šefa struke Željezničara, kao i kompletan tok konferencije za štampu poslušajte i pogledajte u sljedećem video prilogu u režiji našeg portala:

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *